Sajtómegjelenések


10 éves a Meal-Trade

Az elsősorban horeca-igényeket ellátó nagykereskedelmi vállalkozást, a Meal-Trade Kft.-t Kerekes Ferenc alapította 2005-ben. Kezdetektől az egy pontos, „mindent egy helyen” koncepció megvalósítását célozzák, szigorúan magas minőségben. Ellátási területük az ország keleti megyéire terjed ki, ahol a gasztro kiszállítás mellett a független kisboltokat is látogatják. A vállalat jelenéről és jövőjéről Pusztai Zsolt kereskedelmi igazgatót kérdeztük.

Trademagazin | 2015. 03. 09.

Meal-Trade: A vendéglátás teljes szolgálatában

Fiatal korát maghazudtolóan megfontolt stratégiai tervvel, a válllalkozás elindításához, felfutásához szükséges jövőképpel rendelkezik Kerekes Ferenc, a Hajdú-Bihar megyei Ebes község határában található Meal-trade Kereskedelmi Kft. tulajdonosa. Az igazsághoz azonban hozzátartozik: jó szülői példa is szolgált mindehhez, amivel természetesen élni is tudni kell. Az Ő esetében az előbbi értendő.

Tájoló | -

Szeretne partnerünk lenni? Keressen minket bizalommal!

52 500-590
kereskedelem@mealtrade.hu
ISO Certop 9001

ISO 9001 Certop tanusítvány

A Meal-Trade Kft. célja egy olyan munkahelyi légkör megteremtése, ahol a munkatársak szívesen, a tudásuk legjavát nyújtva dolgoznak, s ahol mindenkinek az elsődleges célja a vevők minőségi kiszolgálása.


Bővebben